Онлайн магазин по-добър от всички останали

Създаден след анализ на над 500 реални онлайн магазина в продължение на 10 години.

Извлечи максимума от поръчките си

Единствената платформа създадена, за да продава.

rVCart е платформа за онлайн магазини, която няма аналог в момента на пазара. Възможностите й са подчинени на статистика, изучаване на поведението на клиентите и принципа 'по-малко е повече'. Повечето платформи изобилстват на екстри, давайки възможност на клиента да разглежда свободно и да 'скача' от продукт на продукт. Така те имат разнообразие и ще могат да изберат най-подходящото. Това би следвало да е верния път към продажбите.

Но хилядолетната история на търговията никога не потвърдила това, а точно обратното - покажи нужното на клиента и му дай възможност лесно да го получи - не го заливай с предложения.

Изпрати запитване

Концентрирайте потребителите с добри продукти, не повече избор в три стъпки

Бутона купи е бутон купи

Когато натиснеш този бутон, заявяваш желание да имаш продукта. А не още избор, още варианти, преглед на поръчката и т.н.

Направете неусоимо предложение

Клиента е готов да купи. Харесва ни. Иска, това, което предлагаме. Точния момент за еднократна супер оферта, която се активира с 1 клик и завършва с 1 клик.

Не ги пускайте просто с Благодаря!

Дайте още! Предложете им процент от всички продукти, ако ги купят сега! И без да ги питаме отново за информация, доставки, номер на 2ра поръчка и прочие. Директно на 1 клик и става част от основната поръчка! За да се случи в този момент, имат интервал от 20 минути, след което тази оферта отпада!

Вземи своя още сега - нужно е само да ни изпратиш запитване. След ден си онлайн!
Изпрати запитване
Логически обяснено

Защо това работи?

Основано е на човешката психология, не на инженерно мислене. Хората действаме в голяма степен на база на емоциите, но при покупка трябва да го оправдаем и логически. Когато някой избере, че иска даден продукт, той действа емоционално. Еднократната оферта му дава и логическото обяснение - трябва ми и мога да взема още изгодно.

Възможности, които са уникални и ги има само в rvCart

Еднократна оферта

Предлагате един или повече продукти на специална цена в самата кошница, които се добавят с един клик. Могат да се пресонализират продукт по продукт. Може да предложите количества повече от 1

Промоция след поръчка

Може да активирате процент отстъпка след като потребителя е направил поръчка. Всички цени в сайта се сменят автоматично, клиента може да добави още неща към предишната си поръчка, като бутона купи директно добавя, не се попълва повече нищо. Всичко това има 20 минутен прозорец с брояч, след което сайта се връща към нормалните си цени.

Продукти без меню

Може да изключите менюто, когато потребителите стигнат до определени продукти. Звучи странно, но когато водите клиента в магазина шансовете ви да продадете са драстично повече, отколкото ако го оставите да търси сам

Продуктовите страници са ландинг страници

Може да добавяте панели с информация към всеки продукт, така че да направите визуализацията интересна и раздвижена, показвайки повече информация. Спирайки менюто това страва ландинг страница за продажба на конкретен продукт.

ВАЖНИ предимства

Всички устройства

Дизайнът е тестван на мобилни устройства, така че независимо как достигат потребителите ви магазина, ще могат лесно да поръчат и прегледат.

Документация

Постоянно добавяме още информация в помощния сайт към платформата. В него може лесно да проверите как да настроите нещо или да прочете полезна информация как да използвате различните системи за да постигнете успех.

Персонализация

По всяко време може да променяте много настройки в магазина си, да променяте промоции, лого, цветове, как да се визуализират продуктите и мн. други.

Свръх лесна администрация

Това, за което винаги сме били признати е колко лесни за използване са административните ни панели. Добавяте продукт за няколко секунди без да сте прочели и 1 ред от документацията.

Няма лимит

Може да създавате колкото си искате продукти, новини, страници, менюта, да обвързвате с хиперлинкове всяко нещо към всяко нещо. За нищо от това не ви трябва код или специални познания.

GDPR, Условия и др.

rvCart има всичко необходимо и нужно за спазване на политиките по GDPR, използване на кукита и общи условия. Необходимо е само да поставиш текстовата част на условията(или направо да редактираш предоставените от нас).

Разширени продукти

Може да оформяш продуктите си в серии и фамилии, така че да имаш продукти с избор на размер, цвят и други характеристики. Можеш да ползваш и тези от eMag - извличат се автоматично, така че само ги задаваш

Куриери

Просто задавате с кои куриери работите и каква да е цената на доставката. Всичките им офиси се извличат автоматично и предоставят на потребителите в лесен за избор интерфейс. Работим с ЕКОНТ и SPEEDY - товарителниците се изготвят с 1 клик.

Подбрани инструменти за маркетинг

Изпращане на имейли Този инструмент ви позволява да изпращате промоции, новини, статии, интересна информация и каквото още ви трябва на клиентите. Когато свържете профила си с платформата, автоматично всички, съгласили се да получават съобщенията, биват прехвърлени в софтуера.
Google Ads, Analytics, Ecommerce rvCart се свързва с всички тези инструменти с буквално копиране на предоставените кодове. Защо е важно? Обвързвайки всички тези платформи, имате информация за: от кои рекламни думи идват продажбите, кои продукти се преглеждат/продават най-много, от кои сайтове идват потребителите ви, какви суми продажби сте генерирали от кои рекламни дейности и още милион други неща.
Facebook Conversions Рекламирате във фейсбук или просто искате да видите как работи страницата ви там? С елементарно копиране може да активирате цялата статистика и информация нужна на Facebook за да оптимизира рекламите ви, да разбере продуктите ви, копирането на линк от сайта автоматично прихваща информацията от продукта и много други.
eMAG На локално ниво в България eMag е една добра допълнителна площатка, в която да продавате продуктите си. Няма да се налага да ги вкарвате ръчно, има бутон за експорт на всеки продукт, който автоматично поставя продукта в eMag с пълната му информация. А има и цялостна синхронизация, за да са точни количествата!
rvCart е ...

ОПАСНО ОРЪЖИЕ

Всички платформи за онлайн магазини са добри и се развиват ежедневно. Конкурентно способни са! rvCart е за тези, които не искат просто да се конкурират, а тези, които искат да ДОМИНИРАТ. Как?


Статистиката ни сочи, че с rvCart имате от 15 до 50% по-големи приходи, тъй като продавате повече продукти на единичен клиент. Нека направим песимистична прогноза и да кажем че обема на поръчките скочи с 15%. Това е с около 10% повече печалба от една поръчка(има отстъпка на втори и следващ продукт). Сумите, които плащате за реклама вие и конкурентите ви са еднакви или много подобни. И Facebook и Google работят на принципа на реален търг, т.е. колкото повече наддавате, толкова по-добра позиция имате. В един момент, сумата от първа поръчка на клиент отива изцяло за разход реклама. Печелите от 2ра поръчка. Момент: вие печелите тези 10% още на първата. И 100% от втората, която също е с 15% по-голяма.


Това с две думи означава, че вие ще се задъхате да рекламирате много след конкуренцията. Да, имаме в предвид натиск върху пазара до тотална доминация и генериране на реални печалби. От ден 1.

ПОРЪЧАЙ

Искам да си плащам на месец! Искам да си го купя! Искам интеграция с ERP система!

Можете да ползвате платформата под наем - без да се грижите за сървъри и прочие. Можете да го купите и да го ползвате на ваш съръвр. Може да поискате да интегрираме специфична опция или софтуер. Да, с две думи rvCart е стабилен, пълен и достатъчен за всяка нужда.

ИКОНОМИЧНО
ПОД НАЕМ

ако сега стартираш и търсиш мощен инструмент на ниска цена

Годишно 99.00 лв.

+

38.00 лв/м

при годишно плащане

или 49.00 лв месец за месец

 • Домейн от вида .com, .net, .org, .biz, .info, .eu
 • SSL сертификат
 • 10 GB SSD дисково пространство
 • Всички маркетинг инструменти
 • Поддръжка по имейл
 • Интегриран с Google Ads; Analytics; Ecommerce; Facebook, eMag, Speedy, Econt, MailChimp
 • Безплатен помощен файл
 • Автоматичен бекъп на информацията
 • Неограничен брой администратори, клиенти, поръчки, продукти, категории, новини, страници
 • Оптимизиран за SEO, мобилни устройства

ИНДИВИДУАЛНО
ЗАКУПУВАНЕ

искаш да използваш собствен сървър и да притежаваш платформата, без обвързване с месечни плащания или искаш да бъде изградена специфична функционалност/ уникален дизайн

990.00 лв.

 • Безплатна инсталация
 • Възможност за персонална модификация
 • Възможност за изграждане на специфични модули, собствен дизайн и интеграция с ЕРП системи
 • Всички маркетинг инструменти
 • Поддръжка по имейл
 • Интегриран с Google Ads; Analytics; Ecommerce; Facebook, eMag, Speedy, Econt, MailChimp
 • Безплатен помощен файл
 • Неограничен брой администратори, клиенти, поръчки, продукти, категории, новини, страници
 • Оптимизиран за SEO, мобилни устройства

ПЪЛНА УСЛУГА
ПОД НАЕМ

искаш професионална помощ и искаш да насочиш вниманието си към бизнеса, не към ученето на работа с нови платформи

Годишно 199.00 лв.

+

279.00 лв/м

при годишно плащане

или 330.00 лв месец за месец

 • Домейн от вида .com, .net, .org, .biz, .info, .eu
 • SSL сертификат
 • 50 GB SSD дисково пространство
 • Инсталация и настройка на всички външни интеграции - Google Ads, Facebook, Analytics, Google Ecommerce, mailChimp, chatbox и др.
 • Мениджмънт на реклама в Facebook и Google Ads за бюджети до 1000.00 лв/м
 • Копирайтинг на до 4 статии месечно + публикуването им на сайта и FB
 • Изработка на 1 банер месечно за FB и Google
 • Всички маркетинг инструменти
 • Поддръжка по телефон и имейл
 • Интегриран с Google Ads; Analytics; Ecommerce; Facebook, eMag, Speedy, Econt, MailChimp
 • Безплатен помощен файл
 • Автоматичен бекъп на информацията
 • Неограничен брой администратори, клиенти, поръчки, продукти, категории, новини, страници

Започни сега!

Ние ще се свържем с вас, така че да уточним и да презентираме платформата в действие.
Интересувам се от:
Последно, да спрем спам роботите, коя година беше миналата(YYYY)?
* Всички полета са задължителни за попълване

Обадете се днес!

+ 359 886 801 291

Работно време

Поне - Пет - 9:00 до 18:00